interim Retail marketeer

Mijn pad..


Als kind groei ik op in Amsterdam, waar ik na mijn VWO besluit te starten aan de Hogere Hotelschool in Den Haag. Hier heb ik de beste tijd van mijn leven. Na een paar uitstapjes voor mijn studie naar Florence, Dublin, Londen en Tel Aviv, keer ik terug naar Amsterdam om daar mijn Master in Marketing aan de VU te behalen. 

''hier begint mijn passie voor Retail marketing''

Tijdens het schrijven van mijn scriptie, loop ik stage bij Beiersdorf, waar ik heel goed een ''trade selling story'' leer te ontwikkelen. Hier begint mijn passie voor Retail marketing. In 2012 start ik bij Samsung. Ik leer hier heel resultaatgericht te werken en bouw hier verder aan mijn commerciële inzicht. Het opbouwen en onderhouden van strategische partnerships zorgt in 2014 voor een record marktaandeel, een tijd om nooit meer te vergeten!

''leidinggeven aan het Trade Marketing team bij Nespresso''


Bij Nespresso mag ik in 2015 gaan leidinggeven aan het Trade Marketing team. Samen zijn wij verantwoordelijk voor het neerzetten, uitrollen en evalueren van een nieuwe promotie strategie, die zorgt voor een duurzame groei in een volwassen markt. Na twee jaar krijg ik de kans om mijn sales skills verder te ontwikkelen als Key Account Manager bij Nestlé, waar ik in een korte tijd veel leer over Food Retail.

Het is altijd mijn droom geweest om zelfstandig te werken. Na het opdoen van breed inzetbare kennis bij prachtige bedrijven, vooral binnen Electronic Retail, besluit ik in oktober 2018 de stap te nemen. 
Kijk verder bij referenties welke bedrijven ik tot nu toe succesvol heb mogen helpen!

retail marketeer
Samsung
Nespresso
Nestle
retail marketeer
retail marketeer
retail marketeer
Hotelschool
VU