Interim channel marketeer

bekijk hieronder wat ik voor jou kan betekenen..

Interim retail marketeer
Interim ervaring

Brand strategie

"Jouw ideale klant op de winkelvloer beter bereiken, met duurzame groei als resultaat"?

Ik ben expert op het gebied van het neerzetten, opbouwen EN praktisch doorvertalen van de marketing / sales strategie naar de winkelvloer. Mijn expertise ligt hierbij vooral in het electronische retail kanaal, zowel online als offline. Voor zowel Samsung als Nespresso heb ik hierin jarenlange ervaring en een sterk netwerk opgebouwd.


Freelance, interim

New business & Partnerships

"Samen met jouw strategische partners groeien in omzet"?

Mijn passie ligt in het bouwen van nieuwe en onderhouden van jouw strategische accounts. Ik heb een bewezen trackrecord in het opbouwen en onderhouden van duurzame partnerships, waarbij ik altijd op zoek ga naar een win - win voor beide partijen.


interim ervaring

Promotie strategie - uitrol - evaluatie

"Genoeg klanten binnen halen, zonder een cashback merk te worden?".

Het neerzetten van een duurzame promotie strategie op basis van visie en targets kan een uitdagende klus zijn.
Wellicht heb je 'gewoon' handjes nodig bij het uitrollen van jouw promotiestrategie? Ik ben jarenlang verantwoordelijk geweest voor landelijke promoties binnen electronic retail. Voor o.a. het merk Nespresso heeft mijn promotiestrategie - uitrol & evaluatie gezorgd voor duurzame groei in een volwassen markt.